joi, 19 mai 2011

CANTONAMENT PREGATIRE













In perioada 13 - 16 mai sportivele clubului nostru Nane Ionela si Leonov Andreea care vor reprezenta Romania la Cupa Mondiala de Kyokushin Karate Rengokai din Kazahstan au sustinut un stagiu de pregatire cu 3 antrenamente pe zi in orasul Babadag. Antrenamentele au fost conduse de sensei Panuta Nicolaie, dimineata pregatirea a constat in conditie fizica si anduranta, dupaamiaza in lucru la perna si palmare si seara sparing cu parteneri.
Duminica 15 mai 2011, fetele au fost la un antrenament al Clubului Shobu Dojo din Constanta condus de sensei Potcovuta Aurel care ne este un bun prieten si avem o relatie de colaborare foarte buna, fetele au facut peste 20 de lupte de antrenament cu sportivi clubului mai sus mentionat.
Cantonamentul de 3 zile si-a atins obiectivul, acela de a testa limitele fizice si calitatile tehnico - tactice acumulate in pregatire ale celor 2 sportive.
Acest cantonament a fost sustinut finaciar de firma TERRA CONSTRUCT din Tulcea , prin d-l Vasile Iordache, pe aceasta cale dorim sa-i multumim !
osu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu