luni, 21 noiembrie 2011

TABARA DE IARNA 2011














In perioada 17 -20 noiembrie 2011 s-a tinut Tabara Judeteana de Iarna in Karate Kyokushin Rengokai a Clubului Nippon Budo Sport care s-a incheiat cu examenul de promovare in grad.
Antrenamentele au fost conduse de sempai Feodorov Paul 1 Dan kyokushin si de sempai Praz Laurentiu, din motive de sanatate sensei Panuta Nicolaie nu a putut participa la tabara.
Pe toata perioada au fost 3 antrenamente pe zi, iar duminica 20 noiembrie 2011, incepand cu ora 10.00 dimineata sa tinut examenul de promovare in grad.
La antrenamente pe parcursul stagiului au participat 52 de sportivi din Tulcea, Babadag si Sulina, iar pentru examen sau inscris 33 de sportivi.
In perioada taberii pe langa antrenamente s-a vizitat si Cetatea de la Enisala, s-a facut un foc de tabara foarte frumos.
A fost un stagiu foarte bine organizat in conditii mai grele de iarna, dimineata se facea antrenamentul de conditie fizica afara la -5, - 6 grade. Toti sportivii chiar si cei mici au dat dovada de un adevarat spirit kyokushin.
Printre cei care au promovat examenul de grad a fost si sempai Graur Marius 3 kyu ( centura verde cu tresa maro), sportivi ce au rezultate remarcabile la campionate nationale si internationale: Halchin Laurentiu si Mocanu Cristian - 4 kyu ( centura verde), Nane Ionela 5 kyu (centura galbena cu tresa verde), Leonov Andreea si Nicolaev Tiberiu 6 kyu ( centura galbena).
Dupa examenul de grad s-a tinut traditionala SAYONARA PARTY la care au participat 70 de persoane - sportivi, instructori, parinti, si prieteni s-a sarbatorit finalizarea cu succes a stagiului si examenului.
Multumim parintilor pentru sustinerea si sprijinul acordat pentru buna desfasurare a acestui eveniment foarte important pentru clubul nostru.
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu