marți, 15 mai 2012

CAMPIONAT EUROPEAN KYOKUSHIN RENGOKAI 2012

Pe data de 26 mai 2012 va avea loc in Italia CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE KYOKUSHIN RENGOKAI 2012. Clubul nostru va participa cu o delegatie formata din 4 sportivi si antrenor Panuta Nicolaie  dupa cum urmeaza:
HALCHIN LAURENTIU - kumite juniori masculin categoria Open




TUGUI SANDA - kumite seniori feminin categoria Open



NANE IONELA - kumite seniori feminin categoria Open



LEONOV ANDREEA ALEXANDRA - kumite seniori feminin categoria Open

Acest campionat este extrem greu deoarece participa sportivi cu rezultate notabile din tarile lor dar si campioni europeni si mondiali in general de la categoriile superioare de greutate, luptele de full contact se vor desfasura  Open ( fara categorie de greutate ).
Deoarece la fete este un obiectiv comun si Halchin Laurentiu a fost anul trecut Vicecampion European la categoria grea, speram la cel putin 2 medalii si clasificarea sportiviilor in primii 8 sportivi a Europei.
In functie de rezultatele obtinute vom sti la ce nivel de pregatire suntem pentru a participa in luna noiembrie la WORLD KYOKUSHIN TOURNAMENT, o competitie ce se desfasoara la 4 ani odata si numai in Japonia.

Pentru a putea efectua deplasarea in Italia delegatia a fost sustinuta finaciar de Primaria Tulcea, SC Aliment Com Tulcea dar si de altii oameni iubitori de arte martiale care prefera anonimatul.
Osu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu