luni, 15 octombrie 2012

EUROPEAN CUP - 6 th ROMANIAN OPEN


Sambata 13 octombrie 2012 in Arad la Centrul Expo Arad International incepand cu ora 13.00 a avut a loc a - 6 - a editie a EUROPEAN CUP ROMANIAN OPEN 2012, concurs de kyokushin karate full contact destinat cadetilor, juniorilor pe categorii de greutate si seniori open.
Cupa a fost foarte bine organizata din toate punctele de vedere de C.S. Budokai Arad in colaborare cu Federatia Romana de Karate Kyokushin.
La cupa au participat 29 de cluburi cu peste 130 de sportivi din Bulgaria, Ungaria, Croatia, Polonia, Slovenia si Romania.
Clubul nostru a participat cu lot de 9 sportivi dupa cum urmeaza: seniori open - Feodorov Paul Iulian, Mihalache Iordan Daniel, Leonov Andreea Alexandra; juniori - Halchin Laurentiu si Praz Catalin; cadeti - Dutu Alexandru, Visan Costin, Mocanu Cristian, si Marinescu Roxana Andreea.


         
Sportivii nostrii sau comportat foarte bine si au obtinut urmatoarele rezultate:
Locul I - Mocanu Cristian categ - 55 kg cadeti;
Locul III - Feodorov Paul Iulian  seniori masculin open ;
Locul III - Mihalache Iordan Daniel seniori masculin open ;
Locul III - Leonov Andreea Alexandra seniori feminin open ;
Locul III - Halchin Laurentiu categ + 75 kg juniori;
Locul III - Praz Catalin categ - 75 kg juniori;
Locul III - Visan Costin - 50 kg cadeti;
Locul III - Marinescu Roxana Andreea - 50 kg cadeti fete;
Locul V - Dutu Alexandru - 60 kg cadeti;


                                               
Aceasta cupa este la a 6 editie si este una din cele mai puternice concursuri din tara si din Europa de knock down kyokushin karate deoarece vin sportivi foarte bine pregatiti din europa de est cu palmarese impresionante in tara lor de origini dar si in Europa.
Pentru sportivii Feodorov P. Mihalache D si Leonov A a fost ultima verificare reala inainte de Campionatul Mondial din Japonia, pentru ei acest ultim concurs a fost foarte bine venit ei  nu au tras la capacitate maxima in meciuri deoarece au luptat cu teama de a nu se accidenta, pentru sportivi au contat meciurile ca rodaj si experienta nu pentru palmares si titlu. La aceasta ultima verificare cat si la cea de la Piatra Neamt  au realizat care sunt  calitatile si defectele lor si urmeaza in aceasta luna sa le corecteze.



Cheltuielile pentru deplasare la cupa din Arad au fost sustinute din banii proprii de aceea dorim sa le multumim sportiviilor pentru daruire si mai ales parintilor pentru sustinere financiara si morala.
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu