luni, 22 octombrie 2012

WORLD KARATE TOURNAMENT, JAPONIA 2012


Conform calendarului competitional al organizatiei INTERNATIONAL KYOKUSHIN ORGANIZATION  - ALL JAPAN KYOKUSHIN UNION  pe data de 10 si 11 noiembrie 2012 va avea loc in Toyama - Japonia , 3RD KYOKUSHIN UNION CUP WORLD KARATE TOURNAMENT.
Acest concurs de nivel mondial se organizeaza din 4 in 4 ani numai in Japonia se desfasoara sub reguli de knock down full contact, categoriile la masculin sunt open si la feminin semiopen, adica - 60 kg si + 60 kg.
La acest concurs mondial pot sa participe numai sportivi care au acumulat pe perioada de 4 ani competitionali un anumit punctaj in functie de rezultatele la campionatele nationale si in cazul nostru europene.
 La acest turneu si-au anuntat  participarea  70 de tari, fiecare tara are dreptul sa participe cu maxim 8 sportivi in lot 4 baieti si 4 fete, numai tara organizatoarea are dreptul la un lot de 16 sportivi , 8 baieti si 8 fete, organizatori se asteapta la un numar de peste 400 de sportivi.
Aceasta competitie este intrecerea suprema a sportiviilor din kyokushin karate si a sportiviilor ce practica knock down karate, acest concurs este ca olimpiada din alte sporturi este asteptata cu mare nerabdare si este o onoare ca practicant de kyokushin karate sa fi selectat sa participi sa lupti la acest nivel.
Competitia este piramidala si eliminatorie, se califica doar sportivul care castiga  el pleaca mai departe in turul urmator, de aceea sportivii ca sa iasa pe primul loc au si 6, 7 meciuri. Trebuie sa mentionam ca specific sporturilor de contact luptatorii nu au nici un fel de protectie doar proteza de gura si cochilia, nici macar la pumni . Pe data de 10 noiembrie 2012 vor fi preliminariile vor ramane in concurs doar primii 32 de sportivi masculin si 32 feminin. Pe data de 11 noiembrie 2012 vor concura primii 32 de sportivi calificati in preliminarii, inainte de a incepe luptele vor avea testele de tameshiwari ( spargeri cu pumnul, cotul, cantul maini si piciorul).
Dupa cum am specificat vor participa cel putin 70 de tari, vom enumera cateva tari care sunt extrem de puternice si au o traditie prin participare si rezultate la acest nivel : 1. Japonia, 2. Rusia, 3. Brazilia, 4. Australia, 5. Spania, 6. Olanda.

Osu!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu