duminică, 23 decembrie 2012

MOS CRACIUN LA NIPPON BUDO SPORT

          Vineri 21 decembrie 2012 la Nippon Budo Sport a venit Mos Craciun ca sa aduca cadouri micilor karateka, tot cu aceasta ocazie au fost premiati primii 10 sportivi cu rezultate deosebite la concursurile nationale si internationale, instructori si personalitati ce au sprijinit in anul 2012 miscarea kyokushin din judetul Tulcea.
         Invitat de onoare care a si inmanat plachetele sportiviilor a fost d-l Primar Hogea Constantin care a sprijinit tot timpul sportul tulcean dar si artele martiale din Tulcea.
Primii 10 sportivi din cadrul Clubului au fost dupa cum urmeaza:
  1. Leonov Andreea Alexandra
  2. Halchin Laurentiu
  3. Mocanu Cristian
  4. Marinescu Andreea Roxana
  5. Visan Costin
  6. Praz Catalin
  7. Uncu Vlad Constantin
  8. Radulescu Lucian
  9. Cesarato Andrea
 10. Visan Ionut




            In cadrul festivitati au mai fost premiati : d-l Primar Hogea Constantin, sempai Feodorov Paul, sempai Praz Laurentiu, sempai Graur Marius, sempai Roman Robert, sempai Mihalache Iordan Daniel, A S Shogun Dojo Sarichioi, A S Ronin Dojo Babadag, d-l Paul Apostol si d-l Boboc Petre.





         Lui  Mos Craciun i-a placut foarte mult demonstratia de arte martiale prezentata de cei 80 de sportivi si instructorii acestora, si sa bucurat  mult de buchetul de colinde prezentat de un grup de elevi de scoala generala nr 4 condusi de doamna profesoara.





       In incheiere Mos Craciun a impartit cadourile colindatorilor si la mici karateka iar  pe unii chiar i-a pus sa faca mici demonstratii din secretele artelor martiale, dupa festivitate copii si parintii au stat la masa festiva de sfarsit de an care a fost foarte bine dotatata cu nenumarate dulciuri si prajituri.







         Acest eveniment nu ar fi avut loc daca nu ar fi fost sprijinit de Primaria Tulcea cu o mare parte din dulciuri si ajutat finaciar de sponsorii Clubului Nippon Budo Sport si de parintii copiilor care ca totdeauna sau mobilizat foarte bine, de aceea dorim sa le multumim tuturor si sa le dea Dumnezeu sanatate si fericire in Noul An 2013. 
      LA MULTI ANI!
                                                                                                                                                  Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu