luni, 17 decembrie 2012

STAGIU LOCAL DE IARNA - GALATI 2012

     Perioada 30 nov - 02 dec 2012 in municipiul Galati - CLUBUL DAO KAN GALATI a organizat Stagiul Local de Iarna. Organizatorul stagiului a fost instructorul Tudor Mihai Valentin ajutat de instructorul Moroianu Gabriel si asistentii instructori Ene Roxana, Colisnicencu Daniel si Cristea Andrei.
     Pe toata perioada stagiului sau desfasurat 2 antrenamente pe zi, iar in ultima zi s-a sustinut examenul de promovare in grad pana la nivelul de 6 kyu ( centura galbena).
    Antrenamentele si examenul au fost conduse de Sensei Panuta Nicolaie ajutat de sempai Praz Laurentiu din Sulina, sempai Tudor Valentin si sempai Moroianu Gabriel.
    La antrenamente au participat 70 de sportivi din cele 5 sectii ale Clubului Dao Kan din care 43 de sportivii au sutinut examenul de promovare in grad.
    Sportivii din Galati sau comportat foarte bine pe toata perioada stagiului, ei au demonstrat ca stapanesc tehnica predata de instructori in antrenamentele de zi cu zi, au dat dovada de multa daruire si spirit la testul de promovare in grad.
    Dorim sa-i felicitam pe sportivi si instructori pentru toata activitate pe care o desfasoara si mai ales pentru examenul promovat cu foarte bine dar mai ales pe parintii copiilor ca ai sprijina neconditionat pentru a urma drumul in karate kyokushin!
                                                                                                                                              Osu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu