luni, 25 martie 2013

STAGIU JUDETEAN DE PRIMAVARA 2013





Conform calendarului de activitati a Clubului in perioada 28 - 31 martie 2013 in Tulcea a avut loc loc Stagiul Judetean de Primavara de Karate Kyokushin Rengokai, au participat 73 de sportivi din Sulina, Babadag, Sarichioi si Tulcea.
Stagiul a fost condus de sensei Panuta Nicolaie 3 Dan ajutat de  senpai Feodorov Paul Iulian 1 Dan, senpai Graur Marius si Praz Laurentiu, s-a lucrat kehon, kata, kumite, curs de arbitraj, procedee de autoaparare, conditie fizica.





Dupa cele  3 zile de antrenamente intesive stagiul sa incheiat cu examenul de promovare in grad la care sau inscris 34 de karateka, examenul a durat 4 ore si spre bucuria participantilor, toti sportivii au promovat examenul cu succes, printre cei 34 de sportivi ce au trecut la noul grad cu foarte bine sa aflat si Uncu Vlad Constantin un adevarat luptator care la varsta de 7 ani se poate lauda cu peste 20 de meciuri oficiale castigate prin ippon ( varianta KO din box).
Multumim sportiviilor pentru participare si parintiilor pentru ca ai sprijina pe acesti copii minunati pe calea artelor martiala .
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu