joi, 13 iunie 2013

REZULTATE CAMPIONAT EUROPEAN KYOKUSHIN RENGOKAI - GERMANIA 2013

       Pe data de 8 iunie 2013 in Germania a avut loc Campionatul European de Karate Kyokushin Rengokai la care clubul nostru sa deplasat cu 3 sportivi din Tulcea, o sportiva din Babadag si un arbitru international.
Pe langa cei 4 sportivi tulceni delegatia din Romania  a mai avut in componenta 4 sportivi si un antrenor din Bucuresti, 3 sportivi si un antrenor din Cluj, 3 sportivi si un antrenor din Sibiu.


La Campionatul European sportivii tulceni sau clasat astfel:
   1. Halchin Laurentiu - loc IV la categoria juniori masculin + 75 kg;
   2. Dragan Andreea - loc IV la categoria cadete feminin sub 55 kg;
   3. Marinescu Roxana Andreea - loc V la categoria cadete feminin sub 55 kg;
   4. Mocanu Cristian - loc VI la categoria juniori masculin sub 75 kg;



       Din lotul Romaniei cu rezultate deosebite sau intors Rosu Razvan de la Budo Gym Bucuresti care a obtinut titlu de Campion European la kumite masculin cadeti sub 65 kg, si Hirsh Cristian de la Club Sportiv Transilvania Sibiu care a obtinut loc III la concursul de kata.
       La aceasta editie a Campionatului European au participat 19 tari cu peste 200 de sportivi, nivelul tehnic a fost foarte ridicat, podiumul a fost dominat de Rusia, Olanda, Kazastan si Spania.
Sportivii tulceni au avut un parcurs bun mai ales cei 3 debutanti la acest nivel Mocanu C, Dragan A si Marinescu A ei fiind invinsi in optimi si semifinale de sportivi cu experienta dar la deciziile arbitriilor.
       Halchin Laurentiu cu toate ca este un sportiv cu experienta la care am asteptat un rezultat mai bun, nu a reusit in semifinala si finala mica sa se mobilizeze ca sa obtina KO cu toate ca a dominat clar ultimele 2 lupte, poate si pe fondul unei pregatiri fizice mai slabe anul acesta deoarece din motive obiective a neglijat multe atrenamente de pregatire fizica si a fost invins de sportivul din semifinala la decizie cu 3 - 2 si in finala mica a fost dus de adversar la cantar unde era mai greu cu peste 3 kg.
        Per asamblu rezultatele sunt bune dar se putea sa fie si foarte bune, totdeuana exista loc si de mai bine, dar tinand cont de conditiile de care se bucura loturi ca Rusia, Spania, Olanda s.a. care asi permit sa stea in pregatire inainte de campionatele importante cate 2 luni in cantonamente, care au suplimente de efort, care sunt remunerati si premiati pentru rezultate, care vin la campionate cu 3,4 zile inainte si asi permit sa circule cu avionul ca sa nu se instaleze oboseala.
       Delegatia Romaniei pe langa Campionatul European am avut si " aventura " deplasarii cu masina ca din 5000 km dus - intors sau transformat in 6000 km, am prins inundatiile si in Germania, Austria, Ungaria si la intoarcere si in Romania.

       Multumim inca o data pentru sprijinul financiar care ni la oferita Primaria Tulcea, Primaria Babadag si SC RomInsol Tulcea.


            Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu