luni, 21 octombrie 2013

The Open International Championship of Kyokushinkai Karate

        In perioada 24 octombrie - 28 octombrie o delegatie a clubului nostru se va deplasa in Uzhgorod, Ukraina pentru a participa la o competitiea internationala de kumite ( lupta full contact )" The Open International Championship of Kyokushinkai Karate " destinat copiilor, cadetiilor si juniorilor.
Delegatia este formata din:
1. Panuta Nicolaie - antrenor

2. Feodorov Paul - antrenor

3. Uncu Vlad Constantin -  practica karate kyokushin de la varsta de 4 ani,multiplu campion national la categoria lui de varsta, castigator a foarte multe concursuri judetene si nationale, peste 40 de meciuri castigate cu ko.
In Ukraina va participa la kumite categoria de varsta 8-9 ani plus 35 kg.

4. Militaru Adrian - practica karate kyokushin de mai putin de un an, castigator a 2 concursuri nationale si 2 judetene, este un sportiv care promite foarte multe chiar daca nu are o experienta competitionala mare.
El va participa la kumite categoria de varsta 8 - 9 ani sub 30 de kg.

5. Sandu Sebastian Gabriel - practica karate kyokushin de peste 2 ani, dublu campion national la categoria lui de varsta si castigator a mai multor concursuri nationale si judetene.
El va participa la kumite 10 - 11 ani categoria open de greutate.

6. Calcan Cristian Andrei - provine de la A.S. Ronin Dojo Babadag, practica karate kyokushin de peste 2 ani, dublu campion national si castigator a mai multor concursuri judetene si nationale.
El va participa la kumite categoria de varsta 12 - 13 sub 40 de kg.

7. Nicolaev Tiberiu Marian - practica karate kyokushin de peste 4 ani, multiplu campion national si castigator a mai multor concursuri nationale si judetene de kata si kumite, este un sportiv nativ extrem de puternic pentru categoria lui, ambidestru care lucreaza extrem de bine pe ambele parti , dreapta - stanga cu bratele si picioarele , ne aduce aminte de un alt sportiv de mare valoare a Tulcei , Beznea Romeo.
El va lupta la categoria baieti de varsta 14 - 15 ani sub 50 de kg

8. Visan Costin - practica karate kyokushin de peste 5 ani, mai nou se antreneaza si in box si kick box, multiplu campion national de kumite si castigator a multor concursuri nationale si judetene de kata si kumite, a reprezentat Primaria Tulcea in 2011 la Aalborg, Danemarca la competitia de karate unde a obtinut 3 medalii doua de argint si una de bronz.Momentan este in lotul clubului si a Romaniei el ne va reprezenta la Campionatele de cadeti ce se vor desfasura peste o luna in Oradea.
In Ukraina va participa la lupta, baieti 14 - 15 ani categoria sub 55 kg.

9. Marinescu Andreea Roxana, provine de la A.S. Ronin Dojo Babadag, mai nou se antreneaza in Tulcea, a fost cooptata in lotul clubului si in lotul national ce reprezinta Romania la Campionatele Europene de anul acesta.
Este campioana nationala anul acesta, vicecampioana nationala anul trecut si castigatoare a mai multor concursuri nationale si judetene de kumite, anul acesta in Germania la C E de junioare a obtinut locul V, iar peste o luna va participa la Campionatele Europene de cadeti organizat de tara noastra in Oradea.
Este o sportiva de forta, foarte puternica care promite foarte mult pe viitor, in Ukraina ea va participa kumite fete 14 - 15 ani categoria Open.


10. Dragan Andreea , practica karate kyokushin de 2 ani, anul acesta a fost primul an competitional pentru ea, cu toate acestea la campionatul national a iesit vicecampioana, castigand 3 meciuri cu ko, si ea a fost aleasa anul acesta in lotul clubului dar si in lotul national, in Germania a iesit pe locul IV la juniori fete, peste o luna va participa la Campionatul European de cadeti din Oradea,  este o sportiva tehnica si mobila care promite foarte mult si pentru concursurile viitoare de kata.
In Ukraina ea va participa la kumite fete 14 - 15 ani, categoria sub 55 kg.

Campionatele din Est - Europa sunt recunoscute ca unele dintre cele mai puternice, cu nivel tehnic ridicat si cu sportivi foarte bine pregatiti fizic, de aceea ne dorim sa participam la acest concurs si sa vedem la ce nivel suntem cu acesti copii.
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu