luni, 20 ianuarie 2014

ARTE MARTIALE IN LUNCAVITA


          Incepand cu sambata 8 februarie 2014 clubul nostru a deschis un nou dojo de initiere in arte martiale in comuna Luncavita.
         Dupa cum este prezentat si in afis, in noul dojo se va preda karate kyokushin full contact, kick box, kobudo si autoaparare.
        Ce este important ca de la inceput avem sprijinul autoritatilor locale si a scolii din comuna Luncavita care doresc sa ajute mai ales  performanta.
       Antrenamentele se vor tine in zilele de sambata si duminica incepand cu ora14.00  in sala de sport multifunctionala Teohari Coca Cosma.
       Sambata 8 februarie 2014 in deschiderea primului antrenament si a demonstratiei domnul primar Ilie Stefan le-a urat succes tinerilor practicanti de karate din Luncavita si ia incurajat de a practica arte martiale, si le-a promis celor care vor face performanta ca o sa aiba sprijinul dansului. Dupa discursul domnului primar si a lui sensei Panuta Nicolaie, in continuare o parte din sportivii clubului Nippon Budo Sport Tulcea au facut o demonstratie de arte martiale pentru  viitorii karateka, parinti, si autoritatile din Luncavita.
                                                                                                    



        Sportivii din Tulcea de la Clubul Nippon Budo Sport sub conducerea lui sensei Panuta Nicolaie 3 Dan si senpai Feodorov Paul 2 Dan au prezentat urmatorul program demonstratii : tehnica statica si deplasarea de karate, kata individual si sincron, autoaparare, lucru la palmar, exercitii de aptitudini , spargeri spectaculoase de obiecte dure de constructii.



         La primul antrenament din Luncavita sau inscris 30 de sportivi intre 5 si 16 ani, antrenamentul a fost condus de sensei Panuta si a durat 90 de minute, binenteles ca prima sedinta a inceput cu politetea, respectul si disciplina, elevii au fost invatati cum sa salute, cum sa stea in formatie si care sunt principiile de baza din artele martiale japoneze.





         Speram ca si acest nou centru sa devina un dojo cu o pepiniera numeroasa si  puternica care sa atraga sportivi multi care sa aiba un mod de viata sanatos dupa principiile japoneze si sa scoatem cati mai multi campioni nationali si de ce nu internationali.

                                                                                                                                               Osu!




                                                                                                                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu