luni, 31 martie 2014

STAGIUL JUDETEAN DE PRIMAVARA, TULCEA 2014


         In perioada 27 - 30 martie 2014 Clubul Sportiv Nippon Dojo Tulcea a organizat Stagiul Judetean de Karate Kyokushin Rengokai. Stagiul a fost condus de sensei Panuta Nicolaie 3 Dan si senpai Feodorov Paul Iulian, ajutati de senpai Praz Laurenti 1 kyu si senpai Graur Marius, la antrenamentele din cadrul stagiului au participat 80 de sportivi din Sulina, Isaccea, Sarichioi, Babadag si binenteles Tulcea.
Programul antrenamentelor au fost extrem de intensive si epuizante pentru participanti, ele sau tinut la Sala Polivalenta din Tulcea , pe aceasta cale dorim sa multumim conducerii Directiei Judetene pentru Sport si Tineret din Tulcea pentru sprijinul acordat de a ne pune sala la dispozitie pe toata perioada stagiului.
Stagiul s-a incheiat duminica 30 martie 2014 pentru 36 de sportivi prin sustinerea examenului de promovare in grad pe care l-au si promovat.


     10 kyu ( centura orange )
Machedon Matei, Marcu Mihnea, Catalinoiu Gociman Ingrid, Teodorof Sebastian, Bejinaru Denis, Ribischi Andrei,Botezatu Eduard, Gradinaru Adela, Plesca Cristian,Busurca Alexandru,Sofone Paul, Dorascu Marian, Mocanu George, Chiriac Cristian, Tomazatos Diana, Melentiev Daniel, Picu Serban, Marcu Georgiana, Simion Cezar.

    9 kyu ( centura orange cu tresa albastra)
Arion Simona, Popa Angelin, Nichifor Iulian, Cochici Ionut, Colcer Alexia, Gheorghiev Stefan, Tugui Georgiana, Pascale Bianca.

    8 kyu ( centura albastra )
Dunaev Andreea, Onichi Ionut, Dragan Mihai, Babusca Emanuel, Militaru Adrian, Agafon Raluca.

    7 kyu ( centura albastra cu tresa galbena )
Vatuiu Ana Maria , Moldoveanu Iustinian , Ismail Andrei.
Felicitari copii!

In cadrul antrenamentelor s-a lucrat conditie fizica, kehon, kumite dar si tehnica de autoaparare.

Dupa examen pentru a ne bucura de succesul evenimentul s-a organizat sayonara party la restaurantul Marinaru unde 70 de parinti , copii, sustinatori si instructori am sarbatorit ca in  familie bucuria de a fi impreuna.

Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu